Bio Elektro Peeling (BEP)

Behandlingen udføres med apparatet BEP (Bio Elektro Peeling), som er en spansk opfindelse, der har vundet priser for nytænkning indenfor hudpleje. Bl.a. i Frankrig, Belgien og Schweiz.

Selve behandlingen foregår ved, at et lille metalhoved med små elektriske impulser køres blidt hen over ansigtets hud med plantebaseret creme (uden parabener, alkohol og parfume). Dette gør ikke ondt, men giver en behagelig varme. Huden peeles ved hjælp af naturlige processer (elektrobølger) og på den måde løsnes de molekylære forbindelser mellem hudcellerne, så de døde hudceller (Keratin) let kan nulres af. De elektriske frekvenser stimulerer den efterfølgende produktion af nye hudceller og stimulerer både bindevævsfibrene Kollagen og Elastin, der er med til at holde huden spændstig og elastisk, Hyaluronsyre til at holde på fugtbalancen samt give fylde i huden.

Kontakt mig

Teknikken bag

Det er en teknik til at give exfoliering, der på en særdeles nænsom, men effektiv måde, peeler huden uden smerte, risiko eller bivirkninger og uden unødvendig kemi. Den er ideel til at forebygge og formindske rynker, udviske uligheder i huden, rense hudcellerne for mikrober, antiseptiske bakterier og virus, reducere rødme, og derfor god til at lysne, vitalisere og opfriske en træt og mat problem hud og acne hud.

BEP kan bruges på alle hudtyper og hudtilstande – også Rosacea hud – i modsætning til andre behandlingsformer. Der bliver sat skub i dannelsen af nye friske hudceller uden hudlæsioner (den penetrerer ikke huden), uden hudirritation og uden risiko for allergi eller cellulære ændringer skabt af syre, aggressive slibningsmetoder eller botilinum toksin (Botox). Med BEP er der ingen begrænsninger for, hvor tit man kan behandle, og behandlingerne kan foretages hele året rundt.

Resultatet er en SUND – smuk og glansfuld hud.

Helheden

Det er helheden, der gør den store forskel i hudens sundhed.  Derfor er det vigtigt, at fokusere på flere områder, som har en positiv og vedvarende effekt. Med den daglige, vedholdende hudplejerutine, regelmæssige besøg hos kosmetolog, rigtig kost, motion og ikke mindst et positivt syn på sig selv, kan hudproblemet forebygges og løses, så det faktisk godt kan blive en behagelig og energigivende ting i hverdagen. Man bliver bare mere frisk, glad, forbedrer sin søvn, bliver sundere, får et bedre immunforsvar og en smukkere og sund hud.

menu